Най-традиционното време за секс е нощта. Нощта е и любима на повечето жени, защото в тъмнината могат да скрият онези местенца от тялото си, които не искат да бъдат видени. Мъжете от друга страна обожават сутрешния секс. Тогава по естествен път могат да се възползват от сутрешната си ерекция.

За мъжете е и по-лесно да правят секс сутрин, защото представянето им е по-добро. Отпочинали са, отърсили са се от стреса и могат да дадат всичко от себе си. Жените трябва да разберат това и също да се възползват, защото сутрешният секс има редица ползи както за връзката, така и за здравето!

Сутрешният секс помага да обикнеш себе си в по-уязвима ситуация

Вечер сте издокарани, облечени в секси дрехи, гримирани, парфюмирани – готови и предразполагащи към секс. Докато рано сутрин честността е на преден план. Не само тялото ви е видимо на фона на сутрешната светлина, но гримът и дрехите ги няма. Ето защо ситуацията е доста по-уязвима, но хубавото при нея е, че близостта ви става още по-голяма.

Сутрешният секс разкрива възможност да изразите и покажете себе си без задръжки и условия. Ето защо той е здравословен както в психологически план, така и във физически.

Сутрешният секс е много по-здравословен от сутрешното кафе

Кафето рано сутрин на гладно носи единствено вреди на стомаха, нервната система и мозъка. Със сутрешния секс нещата съвсем не стоят така. Той ви зарежда енергийно, дава тласък на деня ви, събужда ви със страхотен старт. Вместо да пиете чаша кафе, а понякога и две, за да се събудите – правете секс!

Още по темата

Сутрешният секс ви напомня кое наистина има значение

Бързате за работа, мислите за сроковете, които трябва да спазите днес, а в този момент партньорът ви ви доставя най-страхотния оргазъм, който ви кара да забравите всичко, за което мислите в този момент. Ето заради това си струва да правите сутрешен секс! Онова, което наистина има значение са отношенията помежду ви!

Сутрешният секс ви зарежда с любов

Какво по-хубаво от това да започнете деня с любов? Всичко, което ще правите след това ще е белязано от знака на позитивното. Няма да има нещо, което да може да ви изкара извън релси. Денят ви ще е по-осмислен и пълен с енергия.

Заредете се на физическо, емоционално и сексуално ниво! Правете сутрешен секс, заслужава си!

снимки: iStock