Интимно

Какво никога да не правите със скротума му?

Забранени похвати по време на любовната игра

12.05.2016г. / 17 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаем колко чувствителни са мъжките интимни части. Много жени използват тази мъжка слабост като коз за самозащита. Лесно е да ритнеш някой тип там, където не би искал да бъде изритан, а именно между краката.

Но по време на секс интимните части и по-точно скротумът на мъжа могат да пострадат при по-груба и разгорещена любовна игра. Ето защо има някои неща, които никога, ама никога не трябва да правите с неговия скротум.

Не го удряйте

Вече споменахме колко болезнен е този мъжки орган при по-силен натиск, камо ли удар. По време на любовната игра избягвайте резки движения в тази област.

Не го грабвайте силно

Може да ви се струва секси да стиснете партньора си за скротума, но според него това определено не е така. Грабването и стискането на скротума не само причинява болка на мъжа, но може да предизвика прекъсването на ерекцията по време на секс, а не искате това, нали?

Вместо това бъдете нежни и внимателни с най-ценното мъжко достойнство. Отнасяйте се със скротума, както бихте го направили със сурово яйце.

Не го дърпайте

Дърпането на скротума е опасно, защото може да предизвика нараняване и увреждане на жлезите в скротумната торбичка. Силното издърпване по време на секс е болезнено и при прекалено дръзки случаи може да доведе до стерилитет.

Позволено е да го правите нежно, но наистина съвсем леко.

Не го стискайте силно

Лекото стискане е допустимо, дори на някои мъже им харесва. Но свиете ли юмрук по-силно, тогава може да стане страшно. Партньорът ви ще подскочи и ще се отдръпне уплашен и наранен.

Помнете, това не са стрес-топки, а истински и чувствителни мъжки органи!

Не го усуквайте

Скротумът, независимо че виси, не става за усукване, дори понякога да ви се иска да направите това. Можете да жонглирате леко с него, да го премятате през пръстите си внимателно и нежно, но никога не трябва да го усуквате.

Не го хапете

По време на орален секс на много жени им се приисква да гризнат скротума в пристъп на крайна възбуда. Може да ви се струва секси, дори някак възбуждащо, но мъжете не мислят така.

Само при мисълта, че пенисът или скротумът им може да бъде отхапан, мъжете губят ума и дума!

Не го смучете прекалено силно

В оралната любовна игра смученето на скротума е любимо занимание за някои жени. На мъжете определено им харесва, но до даден момент. Ако прекрачите допустимата граница на смучене, става наистина болезнено.

Скротумът е богато инервиран с нервни окончания, които реагират дори на най-нежното докосване. Ако това докосване стане по-силно, границата между приятно и болезнено усещане е наистина малка.

Снимки: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Четете статията и правете точно обратното.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Кучкина ( преди 7 години )
Цаката е яко слюнка, дълбоко гърло,постоянно темпо, опипване на топките и вашия *** ще ви възнагради с бешамел в косите
отговор Сигнализирай за неуместен коментар