Интимно

Секс пози, в които да включите и вибратор

Безкрайно забавление

18.05.2016г. / 17 53ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът трябва да е едновременно наслада и забавление. Защо да не го превърнете дори в приключение?!

Скучните и стотици пъти повтаряни секс пози могат да бъдат ключът към разнообразието. Питате се как, след като сте ги опитвали безброй пъти. Отговорът е прост – като включите и вибратор!

И не става дума да се затворите с вибратора си, а да го включите към секс игрите с партньора ви, стига той да няма нищо против.

Кучешката

Кучешката поза направо си плаче за добавка вибратор. С негова помощ партньорът ви ще може да ви стимулира ефективно както вагинално, така и клиторно. Освен това за любителите на „пълното запълване“ изкушаващо би било, ако едновременно правите и вагинален, и анален секс.

Тази поза е идеална за този вариант.

Мисионерската

Мисионерската поза е една от най-скучните в леглото. Хубавото е, че това може да се промени само с добавянето на вибриращата секс играчка към действието.

Можете да го използвате както ви се харесва. Начините за допълнителна стимулация са много. Докато мисионерски използвате вибратора, можете да се насладите на много други начини за доставяне и получаване на сексуална стимулация.

Усъвършенствана поза 69

Докато правите орална любов на партньора си, можете да включите своя вибриращ приятел, който ще ви донесе клиторна наслада през това време. Можете също така да връчите вибратора на партньора си, с който той да ви достави едновременно вагинално удовлетворение и орално, с помощта на езика си.

Свързани статии

Ездачката

Ще си помислите, че няма как да се включи вибратор при тази секс поза, защото просто няма къде да бъде добавен. Ще ви изненадаме! Ако сте забравили за вибриращите пръстени, поставяни около пениса на мъжа, ние ви припомняме.

Този вид клиторни вибратори доставят изключително силно удоволствие на любителките на „ездачката“ или „обратната ездачка“.

Лъжички

Поза лъжички дава чудесна възможност на партньора ви да стимулира клитора и гърдите ви. Насочете го към тези зони, докато вие се наслаждавате на вибратора. Едновременно стимулиране на трите най-възбуждащи женски зони носи многократни оргазми.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Тази "лъжички" не я знам. Умрем да я пробвам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар