Интимно

Признаци, че стратегията ви за срещи е погрешна

Къде грешите в търсенето на любовта?

09.07.2016г. / 10 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато не успяваме в любовта често обвиняваме другите – онези, с които не ни се е получило в интимен план. Рядко се запитваме къде ние самите сме сбъркали.

Ако прекалено често и прекалено дълго не ви се получава в любовта, има огромна вероятност стратегията ви за срещи и любовни преживявания да е погрешна.

Все още не сте се запитвали къде грешите? Помислете отново след като поразсъждаваме малко заедно!

Омръзнало ви е да играете игрички

Колкото и досадно да е понякога, игричките винаги присъстват в първите срещи. Кой ще се обади пръв, кога да отговоря на съобщението, колко да закъснея за среща, за да го накарам да мечтае и да ме очаква – това са все игрички, които са до болка познати.

Но ако тотално отказвате да играете поне една от тези игри, може стратегията ви да се окаже погрешна. Все някак трябва да завладеете вниманието на мъжа.

Най-хубаво би било, ако по някаква причина попаднете на място заедно, където да имате достатъчно време да наблюдавате реакциите на другия. По този начин се изграждат най-здравите връзки, защото нещата се случват от само себе си, а не са нагласени и провокирани изкуствено.

Постоянно имате съмнения

Нормално е човек да има съмнения, но не е добре да се предоверявате на вътрешните си гласове. Понякога те ви спират да изживеете нещо прекрасно.

Все чакате някой да ви покани на среща

Ето още една грешна стратегия за срещи. Щом харесвате някого, защо не го поканите вие? Проявете малко инициатива. Няма нищо лошо в това. Все пак не живеем в Средновековието!

Непрекъснато се съмнявате в чувствата си

Имате съмнения, че онова, което изпитвате не е любов. Може би е привличане... Или пък просто сте хлътнали без да мислите за бъдещето. Дали пък не сте сложили розовите очила и не виждате онова, което другите виждат и не харесват?

Прекалено много въпроси, а твърде кратък живот! Няма как да знаете, ако не опитате! Стига сте си налагали автоспирачки.

Чувствате вина, че се срещате с няколко човека

Понякога, когато човек не е напълно сигурен в чувствата си е нормално да опита от няколко каци с мед. Стига нещата да не прераснат в двойна игра прекалено дълго, не трябва да изпитвате вина. Просто гледате кое е най-добро за вас и това е!

Първите срещи ви отегчават

Нямате търпение да свършат. Мразите да съществуват изобщо. Защо не може да ги прескочите и да преминете направо към същината.

Ако реагирате така, повечето мъже биха се изплашили и биха се отдръпнали от вас. Наистина първите срещи биха могли да са досадни, но не ги пренебрегвайте. От тях има какво да се научи. Те помагат за съставянето на мнение, а и подклаждат интереса.

Снимки: iStock

Коментирай