Интимно

Грешки, които ви пречат най-накрая да се обвържете

Необвързаните дами често ги допускат

02.08.2016г. / 17 54ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои жени са необвързани, просто защото така искат. Чувстват се добре сами. Независими са и обожават свободата си.

Но има и друг тип необвързани дами, които всъщност много силно искат да променят любовния си статус. Когато пренасилваш късмета си обаче рискуваш да направиш куп грешки, които да накарат съдбата да тръгне срещу теб.

Така някои необвързани жени правят грешка след грешка, защото прочитат грешно сигналите и искат нещата да станат по-бързо.

Ако все още нещата не се случват както ви се иска, вижте къде може да грешите!

Прекалено лесно се давате

Неслучайно казват, че лесните жени не са привлекателна плячка за мъжете. Те са хищници – обичат да преследват апетитната кошута, която все им се изплъзва и изплъзва.

Не показвайте отчаянието си – бъдете недостъпна поне за известен период от време.

Оставяте го все той да плаща

Мъжете обичат да демонстрират възможностите си, но ако всеки път се правите на приятно разсеяна принцеса и не предлагате да платите сметката (или поне да си я разделите) той ще ви помисли за златотърсачка и бързо ще избяга от вас.

Не се стараете за външния си вид

Дори това да не е в природата ви, трябва да си го наложите. Една жена е в пъти по-привлекателна, ако поддържа външния си вид. Не се занемарявайте и не разчитайте само на чара си, за да привлечете мъж. Трябват и усилия.

Никога не поставяте мъжа на първо място пред децата си

Напълно разбираемо е една майка да обожава децата си и те да са нейният приоритет. Но ако искате да допълните живота си с мъжка любов е нужно да помислите и за себе си.

Ето защо трябва да се попречупите малко и да започнете да се съобразявате и със себе си и с мъжа, с когото се срещате (ако вече има такъв).

Свързани статии

Не нахалствайте в социалните мрежи

Прекаленото преследване в социалните мрежи отблъсква мъжете. Ако сте си набелязали някого, недейте непрекъснато да харесвате статусите му, снимките, да коментирате всичко, което поства. Не му пишете лични съобщения непрекъснато, защото ще ви помисли за луда.

Това поведение има изцяло обратния ефект на този, към който вие се стремите.

Намалете секси съобщенията

Секси е да пращате мръсни приказки под формата на есемеси на възлюбения си, но внимавайте, защото и тук количеството е от значение.

Ако прекалите, рискувате той да ви помисли за мръсница, негодна за връзка. В крайна сметка вие търсите това, а не просто секс за една нощ.

Снимки: iStock

Коментирай