Интимно

Женските гърди - част от любовната игра

За повече чувствени моменти

11.08.2016г. / 17 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Женските гърди са едни от най-важните и чувствителни ерогенни зони. Продължителната им стимулация може да доведе до оргазъм. Има много и различни начини да включите гърдите си активно в любовната игра, и да я направите силно възбуждаща, не само за вас, но и за партньора ви.

Преоткрийте сексуалността си, красотата на тялото си и нека любимия ви види всичко това. Ето как да започнете и с какво да продължите. 

Масаж

Започнете изживяването с лек масаж, като разтривате нежно зърната си, най-напред по гърдите му, а след това по останалата част от тялото му. С върха на пръстите си стимулирайте зърната си, а след това се наведете леко към него и му позволете да си поиграе  с тях.

В секс поза “Каубойка“ ще ви бъде най-удобно. Нека неговият език нежно ги обходи, сякаш ги разучава за първи път. Продължете да докосвате ерогенните му зони с гърдите си, като пъпа, пениса му. Това ще го накара да полудее. 

Направете играта по-интересна

В спалнята винаги трябва да имате няколко кубчета лед. Вземете едно и нежно докоснете с него зърната си. След това прекарайте кубчето лед през устните си и помолете вашия партньор отново да стимулира зърната ви с език. Неговата топлина върху изтръпналите от леда зърна, силно ще ви възбуди. 

Снимка: istock

Нещо сладко

Сексуалната игра трябва да бъде продължителна, интересна, а защо не и сладка. Малко сметана или течен шоколад никога не са излишни. Намажете зърната си и след това попитайте партньора си, дали апетитът му за сладко не се е събудил. Кой знае, може да поиска и допълнително. Едно е сигурно, в спалнята започва да става все по-горещо. 

Следвай знаците

Сладката игра не свършва до тук. Сложете копринен шал, като превръзка на очите на любимия. След това намажете с нещо сладко коремчето си. Поставете следи към гърдите си (и не само), които той трябва да намери само с езика си. 

Свързани статии

Поиграйте си с пениса му

Лубрикантите са важна част от сексуалната игра, особено в тази, в която ще стимулирате с гърдите си неговия пенис. Нанесете малко лубрикант с приятен аромат между гърдите си, а след това изберете и точната поза. Партньорът ви може да е прав, а вие седнала на спалнята или той да е легнал, а вие да се наведете върху него в секс поза „Обратна каубойка“.

Гърдите ви обгръщат пениса му, а плавните движения нагоре-надолу възбуждат и двама ви. Останалото зависи от вашата фантазия.

Следвайте тези секс трикове и партньорът ви ще бъде приятно изненадан. 

Коментирай
Здраве и красота