Интимно

Секс пози за незабравима мастурбация

Поза „Ездачка“

20.08.2016г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В секса, винаги трябва да има разнообразие, в противен случай, би се превърнал в рутина. Това правило важи и за мастурбацията. Почти всяка жена има моменти, в които остава насаме със своята сексуалност, тяло, интимност. Днес споделяме няколко чувствени секс пози, за онези моменти, в които сами си доставяте удоволствие. 

Поза "Пеперуда"

Клиторната стимулация е част от  женската мастурбация и някои дами предпочитат да достигнат до кулминацията по този начин. За да се възползвате от стимулацията на всички нервни окончания разположени на това, толкова малко и деликатно място (нервните окончания на клитора са около 8000!) заемете седнала позиция на спалнята.

Леко свийте бедрата към гърдите, след което ги разтворете. След това започнете да стимулирате клитора си, извършвайки нежни движения около него, сякаш изписвате буквата „О“. Започнете бавно и постепенно увеличете скоростта и натиска.

Сменяйте посоките на стимулация – в кръг, след това нагоре-надолу. По желание може да използвате и лубрикант с приятен аромат. 

Поза „Ездачка“

Само защото сте решили да се позабавлявате соло, не означава, че не може да опитвате нови и вълнуващи пози. Тази секс поза, може да изпълните на дивана или фотьойла. На облегалката за ръце поставете чиста и мека памучна кърпа.

Обгърнете облегалката с крака както, когато се наслаждавате на поза „Ездачка“ с партньора си. След това започнете да се движите леко и бавно, като постепенно може да увеличавате скоростта и натиска. Тази секс поза ще ви достави истинско удоволствие. 

Поза „Русалка“

Направете си една хубава вана с много пяна и етерични масла. Още докато се пълни с вода, се потопете в нея. Застанете така, че тънката струя да се стича точно между краката ви. Този вид клиторна стимулация, ще ви накара да изпитате серия от множествени оргазми. 

Поза „G-точка"

Няма съмнение, че и тази секс поза ще ви донесе много приятни изживявания, докато мастурбирате. Легнете по гръб и свийте бедрата към гърдите ви. С помощта на пръсти или секс играчка, стимулирайте клитора, а след това внимателно проникнете във влагалището.

Свързани статии

Ритъмът и продължителността на играта определяте само вие. 

Поза „Водопад“

Тази секс поза се изпълнява в баня и може да замести поза „Русалка“, ако не разполагате с вана. Всичко, което трябва да направите е да насочите струята на душа между краката си. Важно е да регулирате силата й, за да бъде изживяването приятно, не болезнено. 

Снимка: istock

Коментирай
Свободно време