Интимно

Какво мъжете биха искали жените да знаят за секса?

За различните възгледи на мъжете и жените за секса

14.09.2016г. / 18 08ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Много мъже изпитват неудобство да признаят на половинките си нещата, които искат да им кажат за секса. При някои дори това натрупване на напрежение от неудовлетвореност и липса на разбиране разваля връзката.

Когато става дума за тайни, жените са царици в това. Но и мъжете имат своите желания. Много от тях биха искали жените да знаят повече за мъжката сексуалност без да съдят партньорите си.

Какво мъжете биха искали жените да знаят за секса?

Не всички мъже фантазират за тройка

Според повечето жени една от най-съкровените фантазии на мъжете е тройката. Всъщност това не е така. Доста мъже признават, че не биха участвали в тройка или поне не с жената, в която са истински влюбени. Но това не пречи да говорят за тройки. Половинките им не трябва да се чувстват потиснати от този факт.

За да възбудите половинката си, дами, можете просто да му шепнете разни мръсни приказки, свързани с фантазиите за още една жена в леглото. Това ще свърши доста добра работа.

Не приемайте порното като лична обида

Жените, хванали мъжете си да гледат порно обикновено се чувстват безкрайно обидени от този факт. Те започват да смятат, че мъжете им не са доволни от секса във връзката. Търсят вината в себе си и се чувстват несигурни.

Всъщност порното е част от мъжката природа. То няма нищо общо със задоволеността на мъжа във връзката. Колкото и добре да се чувстват с вас мъжете, те няма да спрат да гледат порно. Свикнете с тази мисъл.

Бъдете отворени да опитвате нови неща

Едно от най-съсипващите мъжката потентност неща е еднообразието. Ето защо всеки мъж би искал жените да знаят колко важно е разнообразието и поемането на различни предизвикателства в леглото. За мъжете това е един от най-мощните афродизиаци – да знаят, че половинката им е готова да пробва нови неща с тях.

Правете секс по-често

Обикновено жените са тези, които са склонни да отказват любовни ласки, а не мъжете. Мъжете са почти винаги готови за това. Просто е в природата им. Ето защо биха искали жените да знаят колко важно е това за тях.

Свързани статии

Казвайте им какво не правят както трябва

Стига да го направите без да засягате мъжкото им его, мъжете нямат нищо против да ги насочвате. За един мъж е истински важно да задоволи половинката си качествено. Ето защо да получават градивна критика и похвали е много важно за тях.

Понякога ерекцията не е на ниво

Един от най-големите страхове на мъжете е да не изгубят ерекцията си точно преди най-важния момент. Всеки мъж би искал жените да знаят, че това не е краят на света. Случва се понякога и не означава задължително, че партньорът ви има проблем с ерекцията. Малко разбиране в този случай не би се отразило никак зле.

Има и други ерогенни зони, освен пенисът

Често срещана грешка при жените е да се фокусират върху пениса по време на любовната игра. Мъжете имат множество ерогенни зони. За някои дори стимулацията на тези зони е по-приятна от стимулацията на пениса. Поиграйте си с телата на партньорите си, дами! Може да откриете много интересни и неподозирани досега реакции от своя партньор.

Снимки: iStock

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
dori i da sa nalice tezi poznania i iziskvania , niama li 4ove6ki otno6enia i privurzanost i realni 4uvstva,,,,trudno se realizira
отговор Сигнализирай за неуместен коментар