Интимно

Причини мъжете да обичат да са обвързани

Всъщност повечето мъже харесват да са във връзка

17.09.2016г. / 14 29ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колкото и на жените да не им се вярва, мъжете обичат да са във връзка. Правилата и границите може и да ги побъркват понякога, но истината е, че повечето мъже имат нужда да са обвързани.

Пък и все пак ергенството е до време. След това топлотата и сигурността на връзката имат своите предпочитани ползи.

Сексът е в кърпа вързан

Е, може би не напълно във всички случаи, но през повечето време да. Когато са във връзка, на мъжете, както и на жените, не им се налага да търсят партньор за една вечер. Колкото и странно да звучи за някои, не всеки има този късмет – парашутът му да се отвори абсолютно всеки път, когато му се прииска секс за една вечер. Тези истории се случват във филмите. В реалния живот нещата невинаги стоят така.

Няма сутрешни терзания

Представете си, че сте с момиче/момче, с което сте правили секс за една нощ. Сутринта винаги е конфузна, ако изобщо единият остане до зори.

Ако пък сте отскоро заедно или се събирате просто за да правите секс, сутрешните срещи след нощните страсти са винаги така да се каже неловки.

При една истинска връзка на нито един от партньорите няма да се налага да се притеснява дали изглежда добре рано сутрин, дали се разхожда по бельо и дали ще се наложи да отиде до тоалетна. Всичко е спокойно и някак ежедневно. И в това няма нищо лошо.

Винаги има кой да се възхищава на мъжката сръчност

Когато мъжете живеят сами не си дават много зор, ако трябва да се оправи нещо у дома. Когато обаче имат половинка, която има своите желания и предпочитания за интериорните решения винаги е по-приятно за мъжа, защото получава похвали за сръчността си.

Сега вече има кой да каже браво на мъжките умения в ремонтирането, поправянето, боядисването, смяната на тръбите в банята и какво ли още не!

Връзката дава далеч повече възможности за експериментиране

Връзката дава възможност на мъжете да експериментират в секса повече, отколкото ако са сингъл. Това им харесва, защото обикновено връзката предполага утихване на сексуалните страсти от началото, но пък стремежът да се запази близостта отключва вратите на експериментаторството. И това много се харесва на мъжката половина.

Жените насърчават мъжките мечти

Това е едно от най-важните неща за мъжа – жената до него да му дава кураж във всичките му начинания. Това подхранва мъжкото его и дава крила на мъжете. Когато са във връзка тези ползи се усещат многократно.

Нежните половинки са царици в опознаването

Този факт много се харесва на мъжете, защото връзката им дава сигурност. Техните нежни половинки винаги знаят как да ги зарадват. Винаги знаят как да ги изненадат в кухнята, защото познават вкусовете им. Винаги знаят за какво да ги подсетят, защото знаят, че мъжете им със сигурност са забравили някои важни подробности.

* * *
Снимки: iStock

Коментирай