Интимно

Забележите ли тези промени, той ви изневерява!

По какво да познаете дали партньорът ви ви мами?

20.09.2016г. / 15 40ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога изневярата е трудна за установяване. Между двама партньори може да съществува известно отдалечаване, но единият да не си дава сметка за потайния живот на другия.

Има някои знаци, които биха ви отворили очите, ако имате известни подозрения. Ако пък нямате – замислете се, защото може и да имате повод за съмнение.

Потайност

Потайност, която се е появила изведнъж, не е случайна. Или приятелят/съпругът ви крие голяма приятна изненада за вас, или върши нещо нередно. Ако ви изневерява, сигурно ще прави всичко възможно да отклони вниманието ви от този факт.

Най-много това поведение личи при хора, които иначе не са потайни, а напротив – открити и искрени.

Отдалечаване

Били сте близки, споделяли сте си всичко, държали сте картите на масата. Изведнъж обаче започвате да забелязвате известно отдалечаване и то не само физическо (неговото нежелание да прави секс с вас), но и емоционално.

Той се държи така, сякаш ви няма. Не забелязва какво му говорите, пренебрегва мнението ви, не счита за нужно да дава обяснение, когато закъснява. Определено нещо не е наред.

Критикува ви

Започнала е да се появява критика от негова страна. Няма лошо, по принцип, но ако е язвителна и с цел да ви унижи или да ви се подиграе – той изпитва някаква неприязън към вас. Причината може да е в това, че се среща с друга. Чуди се как да ви накара да се отвратите от него, за да стане раздялата по-лесна. Или просто не може да скрие своята собствена неприязън.

Кара ви да се чувствате виновна в ситуации, в които вината абсолютно не е ваша.

Свързани статии

Има нови интереси

Когато човек се среща с някого и има интимна връзка с него, нормално е да възприеме неговите интереси или да прояви любопитство към тях. Ако вашият партньор изведнъж е проимал нови интереси, със сигурност има причина за това. Човек не прищраква току-така в друга посока. Включете вътрешните си радари и разберете дали интересите му не са провокирани от друга жена, от която е впечатлен.

Интуицията ви подсказва нещо

Женската интуиция трудно би се излъгала. Ако заподозрете нещо и то от дълбината на същността си, то явно има повод. Проучете и разберете истината. Изневярата невинаги е лесна за улавяне.

* * *
Снимки: iStock

Коментирай
17 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 7 години )
znaia , prejiviala sum tova predi godini , no 4ovekut kogoto obojavam i s kogoto sum sega ne e takuv , kakto i 4ovekut na kogoto sum roditel , i dvamata sa prekrasni hora
отговор Сигнализирай за неуместен коментар