Интимно

Любовен хороскоп за 17-23 октомври 2016

Повече романтика

17.10.2016г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Лъв

След вторник може да се радвате на повече романтика. Венера ще се премести във вашия сектор на любовта и ще се задържи там до 11 ноември. Ако сте необвързани, това ще ви помогне да срещнете някоя нова интересна личност. Бъдете отворени за нови преживявания, ще бъдете приятно изненадани.

Дева

В ситуация на спор с любимия човек може да видите неговата не толкова добра страна. Конфликтът между вас може да бъде взривоопасен. Ето защо през тази седмица не обсъждайте важни въпроси. Марс и Плутон ще повлияят положително на сексуалното ви желание. Възползвайте се.

Снимка: istock

Везни

Венера ще помогне комуникацията между вас и любимия човек да се подобри. Възможно е да обсъдите вашата връзка или общите ви финанси. Разговорите ще бъдат спокойни и хармонични. Въпреки това се опитайте да дадете повече лично пространство на партньора си. Тази малка промяна ще се отрази благоприятно на връзката ви.

Скорпион

Силата на думите ви може да бъде смущаваща и те да имат отрицателен ефект върху любовта. Внимавайте с тона, с който разговаряте. В събота Слънцето ще навлезе във вашия знак. Това ще помогне да върнете отново хармонията във връзката.

Коментирай