Интимно

Любовен хороскоп за 17-23 октомври 2016

Повече романтика

17.10.2016г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Стрелец

Във вторник Венера ще навлезе във вашия знак и така ще се задържи до средата на ноември. Това ще донесе много положителни емоции на вас и половинката ви. В резултат на това ще можете да се възползвате повече от вашия магнетизъм, красота и добро настроение. Ако сте необвързани, не пропускайте този период. Ще имате възможност да осъществите ново и интересно партньорство.

Козирог

Вашият сексуален магнетизъм ще бъде неоспорим тази седмица. Марс, планетата на либидото, в момента е във вашия знак и ще повиши желанието ви за секс, а също така и привлекателността ви. В резултат на това ще се радвате на интензивна сексуална енергия. Ако сте обвързани със сигурност ще направите впечатление на любимия човек.

Водолей

Венера, планетата на любовта, ще се премести във вашия сектор на приятелството и ще се задържи там до средата на ноември. В резултат на това романтичният ви потенциал ще бъде много по-голям и ако нямате половинка до себе си, това може да се промени.

Свързани статии

Ето защо не отказвайте покани за партита и интересни социални събития. Обвързаните представители на зодията могат да се отдадат на повече романтика.

Риби

Половинката ви може да окаже влияние и то положително върху вашата кариера. Друга възможност е, че може да бъдете привлечени от някой във вашето обкръжение, който е със силни позиции. Този човек може да има интерес към вас. Затова не пропускайте знаците, които ще ви даде. Вие също бъдете по-активни.

 

Коментирай