Интимно

Как да си откраднете целувка

24.02.2007г. / 21 36ч.
Аз жената
Как да си откраднете целувка

Напоследък се забелязва едно известно негодувание сред принцове и рицари. Тъгуват за отминалите времена на дуели и рицарски турнири, когато на победителя се е падала не само ръката на принцесата, а цялата принцеса, заедно с първата целувка при това. И се питат “Какво стана, принцесите ли се свършиха?” Неее, не са се свършили принцесите. Просто “Здравната каса” фалира, защото докато победителят се радвал на своята принцеса и се наслаждавал на първата си целувка, другите 10-15 участника се мотаели по болници и санаториуми.

Съвременните принцове и рицари роптаят най-вече срещу това, че все по-трудно стана да получиш целувка от принцеса. Особено първа целувка. Всички знаят, че след първата целувка, принцесите дават следващите с удоволствие. Което от една страна е хубаво, защото това значи втори шанс, ако някой се издъни. От друга страна е лошо, защото … това значи втори шанс, ако някой се издъни ;)

Но, никой от роптаещите принцове и рицари, всъщност не се е замислил какво може да се направи по въпроса. Как да получат първата целувка? Много е просто! Като си я откраднат!

Да! Това казах – да си я откраднат. Е, да, решението е просто, изпълнението – не чак толкова. Но в това му е чара, нали? Ако беше лесно, нямаше да е предизвикателство! И не, въздушните, виртуалните и приятелските целувки не се броят! Победител е този, който успее да си открадне истинска целувка и … да оживее ;) /след преследването от драконите на ЧАР, не от целувката :D ;) /

В зависимост от принцесата, има най-най-различни начини да си откраднеш целувка, но трите най-разпространени са:

Можеш да й покажеш лъскавите си доспехи и острия си меч и така да я впечатлиш, че тя да занемее пред красотата ти и тогава, докато разглежда предметите ти и гледа друго, а не теб: идва ред на целувката…

Можеш да й показваш звездите, да ги сваляш за нея и да ги назоваваш по име и докато тя е вперила поглед в небето: идва ред на целувката…

Можеш да й говориш за разни сложни и загадъчни неща, така че да я смутиш и объркаш и когато тя наведе свенливо очи надолу: идва ред на целувката…



моля, оцелелите да разкажат ;)


Този текст е любезно предоставен от блога на LeeNeeAnn

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Petar ( преди 11 години )
koi e tozi amatior deto e pisal,mn e nevej i jivee v nqkakva izmislena realnost:) princove ,princesi.. gluposti! Celuvka se krade po drug na4in;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
4i4iki ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
петар ( преди 11 години )
не се притеснявайте момчета пробвайте си късмета ;дтърсете удобния момент .. аз чаках 1 месец едно момиче докато излезем (на саме)...но през този един месец тя знаеше какво ще стане ако излезем ... и то стана :Д няма значение че е първа среща - действаите ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Borislava ( преди 11 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
Габриела ( преди 11 години )
Според мен не всичко е като в приказките..Всички хора грешат и нетрябва да се смущават когато се изложат или стане нещо нежелано..Това е съвсем нормално..Затова не бъдете лесни не давайте на пратньора си първата тъй желаната първа целувка още на първата ви среща..Най-важното за мен е това когато съм с моят принц е да се чуствам добре и това което искам от него най-вече е да бъдем и приятели..:) Тъка е много по-лесно и ми е много по-приятно да съм с него..А аз си крада целувки когато ми е сърдит и неиска да ме целуне..Как ги крада ли?? Ами просто започвам да го целувам бавно и нежно..Това винаги действа..Но незнам всеки е различен,но се надявам да съм ви помогнала..:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 214 rate down comment
Жечка ( преди 11 години )
Как да открадне човек целувка като е обвързан и човека който го привлича знае това
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време