Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 2-8 януари 2017

Скорпион – Любовта е във въздуха

02.01.2017г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата година започва с романтични перспективи. Венера ще се премести на 3 януари в знака на Риби и ще насърчи безусловната любов, прошката и състраданието. Планетата на любовта ще повлияе положително на всички взаимоотношения.

Важно е да се възползвате от всяка възможност в любовта. Миналото, което ви е разочаровало ще може по-лесно да бъде забравено. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

От този вторник до 3-ти февруари, ще бъде период, в който ще искате да се изолирате повече с любимия човек. Имате почти месец, в който да обърнете внимание на комуникацията, както и да преразгледате сигурността във връзката си. Ако някой от двама ви не се е чувствал подкрепен от половинката, това също ще бъде обект на разговор. Важно е да си изясните нещата.

Прочетете годишния хороскоп за 2017-та година

Телец

Вие и вашата половинка ще се радвате на прекрасни моменти с приятелите. Седмицата е подходяща за организиране на срещи по двойки. В допълнение ще откриете, че се чувствате подкрепени от половинката и той или тя ще ви насърчи да следвате мечтите си. Ако нямате половинка до себе си, ваш близък приятел може да ви срещне с някоя интересна личност.

Снимка: istock

Близнаци

Предстои една добра седмица за обсъждане на вашата кариера и финансово бъдеще с половинката. Още във вторник ще имате възможност да направите една от първите положителни промени благодарение на половинката си. Той или тя ще ви даде увереност и вдъхновение да осъществите мечти свързани с кариерата ви.

Рак

Голяма част от вас ще си направят планове за пътуване с любимия човек. Периодът е подходящ за реализирането на тези ваши мечти. От друга страна ще направите и преоценка на взаимоотношенията и духовната връзка. Не се страхувайте да изкажете вашето мнение, ценности и преоценка. Най-вероятно вашият партньор се чувства точно по същия начин.

Коментирай