Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 януари 2017

Романтика за Скорпионите

09.01.2017г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Някакви притеснения относно работата могат да ви отдалечат от романтиката, но ако все пак успеете да запазите хармонията в любовта, след четвъртък ще бъдете възнаградени. Тогава може да очаквате от любимия човек много положителни емоции, прекрасни интимни моменти. Сякаш той или тя ще знае от какво точно имате нужда. Възможно е да откриете вашата сродна душа.

Дева

Ако сте необвързани и получите неприлично предложение за секс за една нощ, може да имате колебания дали да се впуснете в тази любовна афера или не. Ако е така, по-добре продължете напред. Тези от вас, които се намират във връзка, след четвъртък могат да очакват най-сладкия израз на любов. Отдайте се на емоциите и не мислете за нищо друго.

Снимка: istock

Везни

Някои от вас може би са започнали офис романтика. Ако тя е тайна, може да се обърка нещо. Възможно е колеги или шефът да се опитат да попречат на отношенията ви, особено ако това е против фирмената политика. Ако нямате такава забрана, просто се отдайте на приятните емоции.

Скорпион

Нищо няма да застане на пътя на любовта тази седмица. Възползвайте се от всяка ситуация. Въпреки че според звездната карта затруднения няма да липсват, с любимия човек сте твърдо решени да ги преодолеете заедно. В четвъртък се възползвайте максимално от връзката на Венера и Нептун. Може би вече сте намерили сродната ви душа и за вас това е всичко, което има значение.

Коментирай