Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 януари 2017

Романтика за Скорпионите

09.01.2017г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Проблеми няма да липсват и за обвързаните Стрелци. Възможно е да останете разочаровани от половинката ви, която може би ще похарчи повече пари от необходимото, които могат да се окажат и ваши. Напът сте безразсъдно да загубите средства, които дълго сте събирали. Комуникацията с партньора в този момент е решаваща.

Козирог

Семейните проблеми ще се окажат пряка заплаха за връзката ви. Емоционална ситуация ще се окаже причината за раздора. Направете всичко по силите си, заедно с половинката да стабилизирате взаимоотношенията си. Той или тя може да бъдат афектирани, затова ще трябва да положите повече усилия, за да поправите нещата, особено ако се случват по ваша вина.

Водолей

Добре е да внимавате в комуникацията с половинката си. На по-късен етап е възможно да съжалявате. Войната на думи не е решение на проблемите, както и напомнянето за нечие минало.

Свързани статии

Затова през тази седмица избягвайте важните разговори и премисляйте действията си.

Риби

Вашият любовен живот може да бъде доста емоционален тази седмица. Пълнолунието в четвъртък заплашва романтиката. Възможно е да осъзнаете, че той или тя не отговарят на вашите емоционални нужди. Ако това се случи, по-добре разкрийте това, което мислите. Една връзка никога не трябва да бъде емоционално незадоволителна.

Коментирай