Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 януари 2017

Рибите ги очаква романтична седмица

23.01.2017г. / 13 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Новолунието ще навлезе във вашия сектор на партньорствата и това ще е изключителен потенциал за вас и вашата половинка по отношения на любовта. В същото време Венера ще бъде в такава позиция към Сатурн, че е възможно да не отворите сърцето си достатъчно за любовта. Преодолейте страховете си и се отдайте на приятни емоции.

Дева

През тази седмица ще ви бъде по-трудно в любовта и с отношенията с половинката. Някакъв стар проблем може да се окаже източник на напрежение. Друга вероятност е да почувствате теглото на финансов разход. Само със съвместни усилия може да разрешите проблемите. Не позволявайте на грижите да ви смажат.

Снимка: istock

Везни

Тези от вас, които са необвързани, през тази седмица могат да отбележат повратна точка по отношение на любовта. Новолунието в петък ще попадне във вашия любовен сектор.

В резултат имате големи шансове за нови познанства, но усилията макар и минимални от ваша страна, също са важни. Ако се намирате във връзка ще искате да въведете някои промени, да имате повече разнообразие с половинката.

Скорпион

Любовният ви живот ще ви накара да се чувствате по-малко доволни. Възможно е половинката ви да не показва нужната подкрепа и признателност към вас. Възможно е поради друга причина сърцето ви да се затвори. Ако връзката ви не върви както трябва, бъдете честни с партньора. В любовта човек не бива да се чувства зле.

Коментирай