Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 януари 2017

Рибите ги очаква романтична седмица

23.01.2017г. / 13 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако сексуалният ви живот напоследък не върви както трябва, то в събота Марс – планетата на издръжливостта, мотивацията и либидото, ще се премести във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи чак до 9 март.

През този период очаквайте подобряване на сексуалния ви живот. Тези от вас, които са се уморили да чакат някого, нека направят първата стъпка. Така ще разберат дали има смисъл да продължават да влагат емоции.

Козирог

Комуникацията с половинката и любовта може да не вървят особено гладко през тази седмица. Някои от вас ще имат известни трудности при изразяването на чувствата си. Няма да ви е лесно да чуете или кажете това, което мислите, но ще трябва. Запазете добрия тон с любимия човек и разговаряйте за проблемите.

Снимка: istock

Водолей

Новолунието във вашия знак в петък ще открие пред вас ново начало за много области в живота ви. Ако искате да направите някакви промени във връзката си, то трябва да започнете още сега с тези стъпки. От вас зависи дали резултатът ще ви удовлетвори. От вас зависи какво искате да ви се случи.

Свързани статии

Риби

Рибите ще усещат силни любовни емоции. Това ще е благодарение на Венера, която все още се движи през вашия знак и ви помага да бъдете по-привлекателни. Но в петък Сатурн може да направи споделянето и получаването на любов по-трудно от обикновено.

За щастие неговото противопоставяне ще премине бързо. Използвайте възможността да определите това, което искате по отношение на любовта.

Коментирай