Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 януари 2017

Рибите ги очаква романтична седмица

23.01.2017г. / 13 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица събитията в любовта ще са силно повлияни от новолунието. Венера ще помогне за възобновяването на хармонията, но Сатурн ще се опита да ѝ се противопостави. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията може да се почувстват така, сякаш половинката не ги подкрепя, или да усетят някакви различия помежду си. Единственият начин да изясните това е като бъдете честни и споделяте емоциите си.

Всичко това ще ви напомни за какво точно цените половинката си. За щастие до края на седмицата ще се чувствате по-уверени в любовта и ще можете да постигнете това, което искате.

Телец

Възможно е интимността да търпи известни ограничения и те да се дължат на страх, който изпитвате. Може би страх от сериозно обвързване, от това да не бъдете наранени. Запитайте се какво ви задържа в интимността, защото сега е моментът да се наслаждавате на пълноценната връзка с половинката.

Ако има нещо в миналото, което ви пречи – премахнете го. Помнете, че само вие си поставяте ограниченията, които ви пречат да бъдете щастливи. 

Близнаци

Твърде многото отговорности могат да намалят романтиката във връзката през тази седмица. Възможно е вашите амбиции да са виновни за това ограничаване. Възможно е да получите подкрепа от любимия човек. Ситуациите през тази седмица ще ви напомнят какво е необходимо за едно зряло и устойчиво партньорство в любовта.

Рак

Нова финансова възможност може да се отвори за вас и партньора ви тази седмица. Обърнете внимание на събитията, тъй като предстои новолунието да попадне във вашия сектор на споделените ресурси. Именно тогава може да решите да инвестирате. Не забравяйте да отделите и повече време за романтика, която в последните дни сякаш липсваше.

Коментирай