Интимно

Мъжът Риби в секса и любовта

Чувствен и романтичен

26.01.2017г. / 15 06ч.
Михаела Лазарова
Брус Уилис е роден на 19 март 1955 година и е зодия Риби. Снимка: Reuters

Брус Уилис е роден на 19 март 1955 година и е зодия Риби. Снимка: Reuters

Сред представителите на силния пол в зодиака, той е един от най-чувствителните и с най-силна интуиция. Мъжът Риби е интересна личност, на моменти странна. Трябва му повече време, за да се отпусне и да разкрие същността си. Какъв е в секса и любовта, вижте в следващите редове.

Когато става въпрос за любов и романтика, мъжът Риби не може да задържи своите емоции. В момента, в който се влюбва, той изразява силно чувствата си, истински ураган от емоции и любов. Мъжът Риби винаги се стреми да бъде с правилния човек в любовта, особено когато се касае за сериозни връзки.

Внимателно избира любовниците си и рядко би се влюбил в грешната жена. В една връзка обикновено дава повече, отколкото получава и винаги поставя нуждите на партньорката си пред своите.

Той е партньор, който трудно ще искате да пуснете. Състрадателен, грижовен, често поднасящ приятни романтични изненади на любимата си. Признателен към това, което половинката прави за него, верен и лоялен в любовта си.

 

Снимка: Reuters

Но мъжът Риби се нуждае от жена до себе си, която да бъде търпелива, да е добър слушател. За него е важно да може да споделя своите най-дълбоки мисли и чувства, обича вниманието като всеки друг мъж, разбира се.

Бъдете нежна, чувствена, проявявайте интерес към неговата личност, занимания и хоби и ще спечелите сърцето му. Мъжът Риби не обича скандалите. Ето защо, когато искате да разрешите някакъв проблем, опитайте се да запазите добрия тон.

Що се отнася до секса, бъдете готови да изживеете нещо наистина вълнуващо, бъдете готови за секс приключения. Мъжът Риби обича бавната любовна игра. Той никога няма да я претупа, напротив. За него е важно партньорката му да остане задоволена.

Чувствен и нежен, той често ще ви изненадва с идеи, поведение. Понякога обича да е властен. Първоначално ще ви се стори сдържан, но когато усети, че може да ви се има доверие, ще ви подари незабравимо изживяване.

Свързани статии

Мъжът Риби може да разкрие много от своята сексуалност, ако има нужната стимулация. Знакът на тази зодия се характеризира с фантазиите, копнежа. Представителите на силния пол родени под знака на Риби идеализират любовта, а сексът е върховен израз на любов.

Тъй като е голям чаровник, мъжът Риби някак естествено съблазнява дамите. Той използва своята интуиция, за да предприеме следващата стъпка.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
UpOnOne ( преди 6 години )