Интимно

Наръчник на добрия „целувач“

Или как да станем корифеи в „целуваческото“ изкуство

04.02.2017г. / 11 27ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Целувките са едно от най-интимните действия. Някои хора не желаят да целуват партньора си, ако са с него само за една нощ. Между двойките пък целувката е първото нещо, което се случва. Тя отваря вратата към интимността и затова е толкова важна.

Важно е обаче и да сте добър „целувач“. Ужасно впечатление прави лошото представяне в целувките. То може дори да откаже партньора ви от това да се срещнете на втора среща.

Как да подобрите техниките на целуване и да станете истински корифей в „целуваческото майсторство“?

Освежете устата

Няма как да завладеете нечие сърце със смърдяща уста. Просто няма как да стане. Дори да сте най-големият майстор на целувките, от които на партньора му се подкосяват краката, няма да ви се получи, ако имате лош дъх. Това е.

Направете мига по-специален

Особено ако става дума за първа среща миговете, прелюдията към целувката са много важни. Създайте атмосфера. Направете близостта между вас нагорещена до червено. Колкото повече напрежение се образува във въздуха между вас, толкова по-шеметна ще е целувката.

Работете с очите си

Погледът очи в очи, онзи дълбок поглед, който кара човека срещу вас да изтръпне в очакване, е много важен. Той ще ви помогне да съблазните обекта на вашите чувства. Дори миг преди да допрете устните си до неговите/нейните погледнете право в очите. Спрете за секунда, след това завършете прелюдията и се потопете в страстта на целувката.

Не бързайте

Целуването изисква време и търпение. За да сте истински добър „целувач“ е нужно да не бързате, а да вложите цялата си енергия, спокойствие и техника, за да направите целуването незабравим момент за вас и партньора ви.

Внимавайте с езика

Казваме „внимавайте“, защото някои хора допускат доста грешки с него. Едните забравят за съществуването му, а другите го завират в гърлото на партньора, сякаш е тирбушон за отваряне на вино.

Ако искате да доставите удоволствие, а не да задушите партньора си, внимавайте с езика. Пъхнете го лекичко до половината на устата. Завъртете го съвсем леко и след това го извадете. Близнете леко устните. След това повторете упражнението, като разбира се не спирате да докосвате с устните си партньора. Иначе целият този пърформанс би приличал на някакво упражнение за стягане на лицеви мускули.

Обърнете внимание на околните зони

Не само устните са за целуване. Има толкова площ по лицето, която може да бъде въвлечена в това приятно преживяване. Обърнете ѝ внимание. Нежно обходете с устни брадичката, бузите, скулите, челото. Зоната около клепачите е особено чувствителна, защото е богато инервирана.

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
до автора ( преди 7 години )
Давайте си инструкции там, за каквото сте учил, в професията си! (Ако въобще сте се занимавали с учене.) Любител и лаик не е едно и също.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар