Интимно

Секс пози за Свети Валентин

За повече чувственост на романтичния празник

11.02.2017г. / 11 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Шоколадови бонбони, шампанско, ароматни свещи... Очевидно предстои една романтична вечер, изпълнена с много страст и магията на Свети Валентин. Със сигурност вече сте планирали голяма част от изненадите за любимия човек, а защо да не го изненадата и с нова секс поза? Вижте няколко чувствени празнични предложения.

Поза „Шезлонг“

За да се насладите на тази секс поза, партньорът ви трябва да седна на спалнята. Вие също сядате, но срещу него. Подпряна сте на лактите си, а глезените ви са разположени на раменете на любимия.

За да стимулирате максимално G-точката може да поставите под ханша си мека възглавница. Движенията може да извършвате само вие или едновременно с половинката. Докато движите бедрата си един към друг това ще ви осигури дълбоко проникване и незабравимо стимулиране на G-точката. Любимият може да ви гали и да докосва други ваши ерогенни зони.

Поза „Бутало“

В тази чувствена секс поза мъжът определя темпото. Неговата партньорка е легнала по корем на спалнята с леко разтворени бедра. Мъжът разполага бедрата си от двете страни на партньорката си, прониквайки вагинално или анално.

Подпрян е на дланите си и извършва движения напред и назад с ханша си. Това е нещо като мързелива кучешка поза, в която мъжът е почти седнал, опората му е на бедрата и ръцете и сякаш се полюшва към таза на половинката си.

Поза „Претцел“

Чувствена поза за дълбоко проникване и повече интимност между партньорите. За целта дамата трябва да се настани удобно на спалнята. Много леко извъртяна на една страна. Партньорът ѝ е застанал на колене, между тях е едното бедро на половинката му, а другото го е обгърнало през ханша.

Бързо или бавно темпо, вие избирате. Любимият може да стимулира голяма част от ерогенните ви зони докосвайки ви, докато се гледате влюбено.

Поза „Тирбушон“

Тази секс поза е идеална за изпълнение на ръба на спалнята, дивана, креслото или пейка. Прекрачете облегалката на креслото и се хванете за него. Любимият ви прониква отзад, като тялото му е плътно прилепнало за вашето.

Свързани статии

Тази секс поза позволява да редувате вагиналните с анални прониквания. Също така мъжът може страстно да обгърне с ръце половинката си, за повече чувственост.

Поза „Влакче“

Секс поза, която може да изпълните и във ваната. Партньорът ви е седнал, а вие сте с гръб към него седнала в скута му. Това, че сте с гръб към него прави изживяването още по-вълнуващо и дава плод на вашата фантазия, докато изостря други ваши усещания.

Снимка: istock

 

Коментирай