Интимно

Любовен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Хубава седмица за любовта

13.02.2017г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

През тази седмица Меркурий ще бъде в благоприятна позиция към Марс, който в момента е във вашия сектор на истинската любов. В резултат на това вие и половинката ще се насладите на секс лудории. Ще бъдете отворени да експериментирате в спалнята, да споделяте повече с любимия човек вашите желания. Очаква ви една наистина любовна седмица.

Козирог

За родените под знака на зодия Козирог седмицата ще започне с някакво напрежение и това ще им остави малко време за безгрижни романтични лудории с любимия човек. През тази седмица ще разберете, че може да разчитате на половинката си, особено когато хаосът в ежедневието трябва да бъде овладян. И все пак не забравяйте, че тази седмица е седмицата на любовта. Отдайте ѝ се максимално.

Снимка: istock

Водолей

Подкрепа от своята половинка могат да очакват и обвързаните Водолеи. Той или тя ще ви помогне да постигнете някои от целите си и да развивате блестящите си идеи. Вие от своя страна също ще покажете загриженост към любимия човек. Това само ще направи любовта помежду ви по-силна.

Риби

Седмицата е подходяща за обсъждане на важен въпрос с любимия човек, който не търпи отлагане. В резултат и двамата ще почувствате облекчение. Това ще повиши и интимността помежду ви. Ще разговаряте без страх, ще споделяте своите желания и страсти.

Коментирай