Интимно

Интимните детайли, които не трябва да поствате във Фейсбук

Никога не споделяйте тези неща от връзката в социалните мрежи

10.02.2017г. / 15 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Някои хора са склонни да публикуват крайно лични неща в социалните мрежи, а не трябва. Има подробности от личния живот, особено любовния, които наистина трябва да си останат такива – лични.

Ако досега не ви е хрумнало, че поствате неуместни неща в профила си в социалните мрежи относно връзката ви с партньора, ето какво никога не трябва да обсъждате публично там.

Неговите умения в леглото

Дори да пускате завоалирани постове, близките ви ще се сетят за кого намеквате. Поставяте в крайно неудобно положение половинката си, защото не само той може да се припознае във вашите публикации, но и хората, които ви познават като двойка ще се чудят как може да говорите такива неща пред всички.

Най-големите ви скандали

Някои жени (а и не само жени) се чувстват някак длъжни да занимаят цялата си сюрия от приятели със своите интимни проблеми. Четейки за това как сте се скарали, вашите приятели най-много да се плеснат по челото и да се почудят как е възможно да споделяте това на всеослушание, отколкото да станат съпричастни към тревогите ви.

Тези разговори са подходящи за обсъждане на живо, очи в очи и то в най-интимна обстановка, а не на стената във Фейсбук.

Вашите дебати и спорове

Има хора, които търсят съпричастие или съвет как да постъпят при спор с половинката като за целта разказват целия интимен разговор или караница, които са имали с партньора си. Остава да разкажете как точно сте се сдобрили след това, правили ли сте секс, как е минало в леглото и дали изобщо сте го правили в леглото. Приятелите ви биха се „зарадвали“ да узнаят и тази пикантна подробност.

Снимка: iStock

Пасивно-агресивни постове и туитове

Има и хора, които предпочитат да пускат намеци, отправени към половинките си чрез социалната мрежа, защото знаят, че ще ги прочетат. Ако действате на принципа „думам ти, дъще, сещай се, снахо!“, всички ще ви се подиграват.

Вместо това съберете смелост и говорете с половинката си лице в лице. Не се излагайте с подобно пасивно-агресивно поведение, хвърлящо намеци и нерешаващо проблемите ви.

Не поствайте нищо през първия месец от връзката

Ако сте в скоро започнала връзка е най-добре да не просвещавате особено приятелите си по въпроса. Внимавайте какво публикувате и бъдете пестеливи. Все още не познавате гаджето си толкова добре и рискувате да направите грешен ход.

Лични разговори

Вероятно всеки от нас има поне един приятел в социалните мрежи, който умира да публикува личните разговори с партньора си и то на всичкото отгоре под формата на диалог, както си трябва – с пряка реч и всички обрисуващи ситуацията препинателни знаци.

Не мислете, че с това ще спечелите симпатиите на приятелите си или че ще станете оригинални в техните очи. Не мислете също, че пускате нещо забавно и смешно, в което ще вземат участие всички ваши близки хора. Те просто отново ще се плеснат по челото и ще ви се присмеят.

Коментирай