Интимно

Страхотни идеи за първи срещи

Първите моменти заедно се помнят завинаги

14.02.2017г. / 09 59ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещите в началото на връзката трябва да са вълнуващи, за да пожелаете да се видите с човека отново. Те трябва да са завладяващи и едновременно непринудени.

Да седите в кафене или ресторант и просто да играете роли, за да впечатлите другия е не само скучно, а направо отблъскващо. Пък и човек проявява истинската си същност в реални ситуации, а не в нагласени „сценки“ от театрална пиеса.

За да направите първите си мигове заедно незабравими, ето няколко страхотни идеи за първи срещи:

Идете на плажа

Запалете колата и поемете към плажа, дори да не е лято. Просто се разходете до морето, за да го зърнете, а и да попътувате малко заедно. По време на път човек може да направи добра преценка за другия.

Играйте някакви игри

Играта е най-добрият начин да опознаете другия. Ще има много смях, много неочаквани реакции от страна на другия, а може и да се разочаровате, ако партньорът ви проявява прекалено много хъс за победа. Това е една страхотна ситуация, която ще е показателна за характера му.

Посетете местна пивоварна

Ако в града ви или някъде наблизо има пивоварна, в която бихте могли да опитате страхотна бира и едновременно с това да се разходите – давайте!

Концерти на открито

Страхотен начин да прекарате първите си моменти заедно и да се опознаете, пък и да опознаете музикалните вкусове на другия, са концертите на открито. Много усмивки, забавления, настроение – една страхотно прекарана среща!

Караоке

Нощта на аматьорите в караоке баровете се харесва на мнозина. Ако и вие сте сред желаещите да се изявят, направете го под формата на забавна първа среща. Дори да не е първа среща, а да сте понавлезли във връзката си, пак е страхотна идея да разкриете свой талант.

Изложби и артмероприятия

Ако сте установили, че и двамата си падате по изкуството, ръчната изработка и изложбите, направете си разходка до някоя галерия, музей или улична експозиция.

Излезте вечерта и наблюдавайте звездопадите

В моментите, в които се наблюдават така наречените звездопади, бихте могли да се насладите на изключително романтична вечер заедно сред природата и нощното небе.

Карайте колело

Карането на колело е по детски привлекателно и забавно. Излезте в парка и се почувствайте отново деца заедно. Това ще ви сближи.

Или отидете на екскурзия в планината

Походите в планината също могат да подскажат доста за характера и личността на човек. Там ще трябва да действате като екип, а това е важно от самото начало на връзката.

Свързани статии

Спортувайте заедно

Прекарайте един спортен ден заедно. Не е нужно да се фокусирате само върху един спорт. Ако сте издръжливи натури, предизвикайте се взаимно и вижте какъв ще е резултатът.

Отидете на тест драйв или картинг

Ако сте открили, че и двамата сте любители на високите скорости, това е една страхотна идея за среща.

Спа или масаж

За любителите на глезенето и отпускащите процедури, един ден прекаран в спа центъра е направо идеална идея за среща, която дори ще ви предразположи към по-нататъшни романтични преживявания.

Снимки: iStock

Коментирай