Интимно

8 признака, че той не ви харесва

Или е изгубил интерес към вас

22.02.2017г. / 14 53ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Най-големият въпрос в любовта е „той харесва ли ме наистина?“ Няма момиче или жена, която да не си задава този въпрос. Някои обикновено си го задават в началото на връзката или когато им предстои някаква следваща крачка. Други пък си го задават след време, когато са усетили някаква промяна в поведението на половинката си.

В който и случай да сте изпаднали, има някои сигурни знаци, че той не ви харесва и не ви обича. Време е да приемете реалността. Ето и знаците:

1. Той не е около вас и дори не прави усилия да е в компанията ви.

Един от най-явните признаци, че човек държи на вас, независимо дали ви е партньор, приятел или близък е желанието му да поглъща енергията ви, да е покрай вас, да е във вашата компания. Ако партньорът ви не изявява подобно желание, той не ви харесва или е изгубил интерес.

2. Не слуша какво му казвате и не помни какво сте си говорили.

Още един отявлен признак на безразличие и липса на интерес от страна на обекта на вашите чувства е липсата на заинтересованост към онова, което казвате. Ако си говорите просто ей така, на стената, значи човекът изобщо не държи на вас и не ви харесва.

3. Той не се интересува от отношенията ви с другите мъже.

Обикновено мъжете пазят територията си като хищници. Ето защо при най-малката вероятност някой друг мъж да завоюва тяхната дама те стават агресивни, ревниви и подозрителни.

Ако обаче вашият партньор или мъж, с когото излизате, не реагира по никакъв начин на общуването ви с други мъже, значи той не ви харесва. Възможно е да сте попаднали на изключително толерантен тип, който обича да дава свобода на половинката си, но това е наистина рядък феномен.

4. Той се отнася към вас, както към всички останали.

Тъкмо сте започнали да си мислите, че той също ви харесва и осъзнавате, че май не е съвсем така. Обектът на вашите чувства се отнася към вас, както към всички останали в приятелския ви кръг или сред колегите.

Ако пък вече сте гаджета и поддържате интимни отношения от известно време, но той продължава да се отнася към вас с не особено задълбочено отношение, значи той просто има сексуални щения към вас, но не и истински интимни.

Свързани статии

5. Не е любопитен към вашите живот и минало.

Когато човек харесва, обича или има интерес към някого е склонен да разпитва, да се интересува, да любопитства дори, за да научи повече за обекта на своите чувства. Обратният вариант е достатъчно красноречив.

6. Той открито отбелязва, когато хареса друга жена.

Разхождате се хванати за ръка в парка, разминавате се с други жени, вие му говорите нещо, а той безцеремонно ви прекъсва и казва: „Ех, какво готино парче мина!“ Представете си как бихте се почувствали и си представете още дали един влюбен или обичащ мъж би се изцепил така.

7. Никога не ви се обажда пръв.

Замислете се дали вие не му звъните непрекъснато, за да го чуете, да се разберете за среща или да го попитате как е минал денят му. Той обажда ли ви се? Има ли нужда да чуе гласа ви?

8. Той винаги е зает.

Едно от най-честите извинения, които мъжете ползват, когато не харесват или са изгубили интерес към дадена жена, е заетостта.

Снимки: iStock; outnow.ch

Коментирай