Интимно

Знаци, че той вече не се интересува от вас

Липса на секс и внимание

01.03.2017г. / 10 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Напоследък той е станал някак тайнствен, не ви ревнува, а сексът се случва все по-рядко. Определено това са знаци, че мъжът до вас е загубил интерес към вас. Ето кои други знаци подсказват също за липса на интерес.

Никога не се карате

Това звучи като връзка между партньори, без спорове и кавги. За жалост липсата им показва, че вие и половинката ви вече сте спрели да се интересувате един за друг, за това какво се случва във взаимоотношенията ви.

Когато страстта във връзката изчезне, това значи че добрите неща, които би трябвало да ви подтикват да преминете през лошите, вече не съществуват. Може би и връзката ви се е изчерпала.

Телефонът е на първо място

Как прекарвате времето си с любимия? Ако докато сте заедно той постоянно е зает с телефона си, за да се рови в социалните мрежи или да води дълги разговори с приятели, със сигурност вече не сте му интересна и не намира за нужно да ви отдава вниманието си.

Вие сте инициатор за всичко

Помните ли преди, когато любимият ви беше ентусиазиран от времето прекарано заедно, планирахте заедно, мечтаехте, пътувахте?

Ако сега инициативата е изцяло оставена на вас и той не поема ангажимент да организирате времето, празниците си заедно, може би е добре да спрете за кратко вие да сте инициатор. Надежда за взаимоотношенията ви ще има, ако партньорът отново започне да бъде част от нея, ако не – може би е добре да потърсите нещо ново.

Свързани статии

Той е все по-често нетърпелив

Мъжете са нетърпеливи по отношение на жените и това, колко време прекарват половинките им в пазаруване или подготовка на визията. Когато един мъж държи на любимата си, тези минути на чакане са приети в името на любовта. Но когато нетърпението зачести и премине в скандали и обиди, това определено подсказва, че той вече не изпитва същото привличане към вас.

Винаги вие плащате сметката

В повечето случаи мъжете поемат сметката, когато излизат с половинката си. Но има и такива господа, които пропускат тази стъпка и остават жената да поеме разходите. Ако това се случва в началото на вашите взаимоотношения, бъдете сигурни, че той не се интересува истински от вас.

Коментирай