Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 март 2017

Пренареждане в любовта

06.03.2017г. / 08 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Миналата седмица Венера се обърна ретроградна във вашия сектор на романтиката. В резултат през тези дни може да се чувствате повече неудовлетворени от романтиката във връзката ви. Независимо дали се намирате във връзка или не, стара любов може да напомни за себе си. Опитайте се да не вземате големи решения относно връзката ви.

Козирог

Венера се обърна ретроградна и за Козирозите още миналата събота. В резултат на това, до 15 април, е по-вероятно да се чувствате така, сякаш за вас и половинката ви е трудно да постигнете съгласие по редица въпроси засягащи връзката ви. За щастие, Марс ще се премести в сектора на истинската любов в четвъртък и това ще подобри любовния климат между вас.

Свързани статии

Водолей

Финансови въпроси ще вълнуват обвързаните Водолеи. Сега ще се наложи да се изправите срещу всички отрицателни решения, които сте направили в миналото по отношение на парите. За щастие ще успеете да разрешите всичко по план. Оставете си време и за романтика.

Риби

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на партньорствата. Чувствителността ви ще се повиши, няма да липсват и ситуации на спор. Всички проблеми могат да се разрешат, ако запазите спокойствие и водите добра комуникация. Не се поддавайте на прилива на емоции.

 

 

Коментирай