Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 март 2017

Пренареждане в любовта

06.03.2017г. / 08 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица Марс, която е планета на либидото ще навлезе в знака на Телец. Така ще се задържи до 21 април, което ще помогне на много представители на зодиака да подобрят връзките си на физическо и емоционално ниво. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако нещо между вас и половинката не върви, не изпадайте в паника. Венера е ретроградна и на това се дължи недоразумението помежду ви. Пълнолунието в знака на Дева може да ви помогне да се фокусирате и да направите план как да поправите нещата с любимия човек. Внимавайте с тона на комуникация, за да не направите любовната бъркотия още по-голяма.

Телец

Ще бъде седмица с много любовни лудории! В четвъртък Марс навлиза във вашия знак и до 21 април ще ви даде подкрепата си да сбъднете голяма част от това, което искате да ви се случи. Ще се чувствате по-мотивирани и връзката ви има шанс да премине на следващо ниво, да се задълбочи. В неделя пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката и това ще направи връзката ви още по-вълнуваща.

Снимка: istock

Близнаци

Не така розов ще бъде любовният живот на Близнаците. Венера е ретроградна, а тя е властелинът на вашия романтичен сектор. Също така ретроградната ѝ позиция ще се отрази негативно и на 11-и дом на приятелствата. Внимавайте, защото някой приятел може да се намеси в любовта ви. Сега е времето да се справите с него или нея.

Рак

Обвързаните представители на зодията ще се радват на добра комуникация с партньора. В сряда и четвъртък ще бъдете наистина удовлетворени от взаимоотношенията помежду ви. Ще успеете да се доближите един до друг на духовно ниво, разговорите ви ще бъдат интересни, приятни. Сега е моментът да разширите хоризонтите с вашата половинка.

Коментирай