Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 март 2017

Венера все още е ретроградна

13.03.2017г. / 12 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Вашият любовен живот ще бъде фокуса на вашето внимание през тази седмица. Мислите повече за минали неща, а не се концентрирате тук и сега. Не се вглеждайте в миналото и не се самосъжалявайте. Вместо това се поучете от грешките си. Движете се напред в живота, влагайте повече любов и романтика във връзката си.

Козирог

Обвързаните Козирози ще ги вълнуват повече битовизмите, особено тези, които правят промени по дома си. Хубавото е, че лесно и заедно ще взимате решенията. Като цяло седмицата е спокойна, но се опитайте да добавите повече романтична нотка.

Водолей

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Седмицата е подходяща да се обадите на бившата си половинка и да кажете „съжалявам“.

Свързани статии

Затворете миналото, за да може да продължите напред. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка ще бъдат изправени пред разрешаването на финансов въпрос.

Риби

Все още сте под влиянието на силни емоции, тъй като пълнолунието миналата седмица беше във вашия сектор на партньорствата. Ще прегрупирате мислите си, особено ако през изминалата седмица е имало ситуация, която е била силно емоционална за вас и любимия човек.

Някои от вас ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Въпреки това седмицата ще завърши щастливо за любовта.

Коментирай