Интимно

Месецът на раждане разкрива какви сте в спалнята

Родените през януари са големи палавници в леглото

10.03.2017г. / 14 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Май

Вие сте сексмашина! Винаги оставяте специално впечатление в партньорите си. Сексът за вас се случва толкова естествено, но винаги е необходима предварителна подготовка, романтична обстановка, за да се чувствате приятно. Внимателно подбирате своите партньори и не всеки може да се пъхне под завивките ви.

Юни

Родените през юни са експериментатори в секса. Обичате да пробвате нови секс пози, с повече интензитет в леглото, телефонен секс, а понякога мислите да го направите на някое обществено място. Харесвате мръсните приказки и обичате пошляпването по дупето.

Снимка: istock

Юли

Ако сте родени през месец юли, то сексуалният ви живот е доста задоволителен. Стремите се към създаването на емоционална връзка с партньора си, особено по време на секс и сте изключително лоялни. Харесва ви да виждате, че той или тя са удовлетворени от времето прекарано с вас в спалнята. Готови сте да дадете много, но искате и да получите не по-малко удоволствие.

Август

Ако сте родени през месец август, сексуалният ви живот може да бъде объркан на моменти. Или сте много щедри в секса, или големи егоисти. Не обичате да ви казват какво да правите, но бихте се разочаровали, ако партньорът не иска да пробвате това, което на вас ви харесва.


Секс играчките са едни от любимите ви аксесоари в спалнята.

Коментирай