Интимно

Месецът на раждане разкрива какви сте в спалнята

Родените през януари са големи палавници в леглото

10.03.2017г. / 14 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Септември

Страстни и романтични в секса са родените през месец септември. Може да пробвате нови и непознати за вас неща, само ако сте свързани емоционално с партньора си. Галантни сте, не претупвате нещата и искате той или тя да останат максимално доволни.

Октомври

Родените през октомври определено не бързат в съблазняването и изпипват всеки детайл. Сексът с вас е повече от приятен. Той е продължителен, без излишни рискове, с вълнуваща секс игра. За вас романтиката е в основата на вълнуващото изживяване.

Свързани статии

Ноември

Страстни и ненаситни са родените през ноември. В младежките си години трудно успяват да останат моногамни. Обичате да проявявате собственичество към любовниците си. Готови сте да пробвате нови неща в секса, а някои от вас нямат против в спалнята да са повече от двама.

Декември

Декемврийците може би са едни от най-креативните в секса. Секс ролеви игри, разнообразие в любовната игра, отпускащи масажи... Изживяване, което трудно се забравя. Готови сте на всичко, за да ви бъде забавно и приятно в леглото, но не само на вас, а и на партньора ви.

 

Коментирай