Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 март 2017

Внимавайте с комуникацията, носи рискове за всички зодии

20.03.2017г. / 15 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За някои от Лъвовете предстои седмица на равносметка. Може би половинката ви не се държи спрямо вас както бихте искали, а дали не си внушавате разни неща, които не са верни? В резултат връзката ви може да започне да ерозира. От друга страна и вашата половинка може да се почувства по същия начин относно вас. Осигурете си добра комуникация.

Дева

Това е седмица, в която за вас и партньора ви много тайни, свързани предимно с финанси ще излязат наяве. Друга възможност е да бъдете изкушени да направите лоша инвестиция заедно. Внимавайте с ресурсите ви и не действайте импулсивно.

Снимка: istock

Везни

Ваш близък роднина може да попречи на хармонията във връзката ви. Ако не е наложително не търсете съвет от член на семейството по отношение на любовта. Тя или той може да наложи мнението си относно кое е добре и кое не за вас. За да си спестите излишни негативни емоции, разрешете сами любовния казус или отложете вземането на решение.

Скорпион

Някои от представителите на зодията може би наскоро са имали романтично офис заплитане. Възможно е да изпитвате силни чувства към този човек, но взаимоотношенията ви да се разпаднат. Основният проблем ще е това, че работите заедно, а е много вероятно и колега да се е намесил помежду ви. Спестете си коментарите и обмислете добре ситуацията.

Коментирай