Стрелец

Има лъч надежда за любовния живот на Стрелците. Слънцето ще обхване Венера, която е ретроградна във вашия сектор на романтиката. В резултат ще бъдете по-открити с любимия човек и ще видите къде е необходимо да положите усилия, за да създадете и задържите хармонията във връзката си. Внимавайте с думите, които си казвате, защото Меркурий също не е в благоприятна позиция и на по-късен етап може да съжалявате за казаното.

Козирог

Внимателни с това какво казват ще трябва да бъдат и обвързаните Козирози. Въпреки че ще се стремите към поддържането на хармония, помислете добре преди да се изкажете. Думите ви могат да бъдат приети негативно от любимия човек и семейството и да има нежелани последствия след тях.

Снимка: istock

Водолей

Единственият изход от трудната ситуация е да преминете през нея. Тази седмица с любимия човек ще осъзнаете, че е време да изчистите тайните, че е време да започнете да споделяте повече и да си вярвате. Няма да може да избегнете наранените чувства, напрегнатите разговори. Опитайте се да запазите добрия тон, за да не разрушите шансовете за хармония помежду ви.

Риби

И през тази седмица финансови въпроси ще вълнуват обвързаните Риби. Въпреки че финансово се справяте добре, това не ви дава право да обърквате личните ви финанси. Внимавайте, за да не пострада връзката ви от необмислените решения, които вземате.