Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 март 2017

Внимавайте с комуникацията, носи рискове за всички зодии

20.03.2017г. / 15 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пролетното равноденствие в понеделник бележи ново начало във всеки аспект на живота – включително и за любовта! Слънцето ще срещне ретроградната Венера в събота. Комуникацията ще бъде рискована през тази седмица, затова внимавайте. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ново начало за Овните, благодарение на Слънцето, което ще се движи във вашия знак. Сега сте в период на затишие, в който само трябва да изчаквате. В събота Слънцето ще се противопостави на ретроградната Венера и това ще окаже влияние върху любовния ви живот. Слушайте внимателно шепота на Вселената и душата ви.

Телец

Любовта ще ви грабне по всички възможни начини. Очаква ви романтично преживяване и през тази седмица ще направите оценка на връзката ви. Не се фокусирайте само върху негативите. Възползвайте се от възможността да изживеете хубави моменти с половинката. Благодарение на Вселената ще отворите сърцето си за повече любов.

Снимка: istock

Близнаци

Интересна седмица предстои за Близнаците. Очаква ви повратна точка. Ако искате да промените нещо, ще трябва вие да сте инициаторът. От друга страна може да стане така, че да се сблъскате с реалността и един от вашите романтични стремежи никога да не се сбъдне. Продължете напред. Няма да ви бъде лесно, но трябва да продължите.

Свързани статии

Рак

Седмицата може да се окаже напрегната в служебен план и това да наруши хармонията с половинката. Внимавайте в каква посока ще насочите гнева си, може да се окаже грешна. Опитайте да се доверите на половинката, да поискате и да приемете подкрепата, която ви е нужна. Ще се опитате да контролирате иначе обърканата обстановка около вас. Не превръщайте половинката си в боксова круша.

Коментирай