Интимно

5 основни техники за страстни и незабравими целувки

Как да накарате любимия да ви желае страстно

27.03.2017г. / 13 39ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Целувката е най-сексуалният акт в една връзка. Тя значи много повече от секса, защото разпалва страст, желание, прави близостта между двама души огромна и е най-интимната заявка на любовта.

Без значение дали сте във връзка от скоро или отношенията ви продължават с години, целувката трябва да заема централно място между вас.

Ако искате да превърнете сексуалните си изживявания в най-горещото приключение е нужно да обръщате повече внимание на целувките. Те са нещото, което ще скрепя отношенията ви и ще ги връща отново някъде там в началото на връзката ви, когато сте били само вие и нищо друго на света.

Кои са 5-те основни техники за незабравими и страстни целувки?

1. Целувайте невинно.

Винаги започвайте целувката нежно, но не срамежливо. Не „забождайте“ устните си в устните на партньора си сякаш са сковани в лед. А просто докосвайте нежно без език неговите устни със своите. Оставете ги притворени в началото и предизвикайте желание у половинката си да проникне през тях.

Нежността е първата стъпка към разпалването на страстта. Целувките ви трябва да провокират огъня, да го подканват.

2. Винаги използвайте ръцете си, когато целувате.

Един от най-добрите женски трикове в целувките е включването на нежните женски пръсти по гърба или в косата на любимия. Заровете пръсти в косата му, погалете врата му, спуснете ръце надолу по силните му рамене и накрая сграбчете широкия му гръб.

3. Целувайте устните му навсякъде.

Не се съсредоточавайте върху едно кътче, а винаги обхождайте с вашите устни всеки милиметър, докато го целувате. Притискайте и отпускайте устни, включвайте езика си, направете обиколка и на врата, бузите, брадичката му. Нека трепне в очакване кое ще е следващото кътче, което ще докоснете с целувките си.

Наслаждавайте се на контрола, който упражнявате върху своя партньор по този начин, защото ще го подлудите до краен предел.

4. Целувайте нежно, а след това го гризнете.

Леките захапвания на долната устна са смели, но истински страстни. Внимавайте да не причините болка на партньора си, а леко захапвайте устните му със своите или с върха на зъбите си.

5. Целунете го съвсем леко, сякаш едва-едва докосвате нежната кожа на устните му.

Накарайте го да мечтае, позволете му да вкуси устните ви и да желае още. Част от поддържането на интереса във връзката е загадъчността и предизвикателството. Прилагайте това не само в леглото, но и в целувките.

Снимки: iStock

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
и после ( преди 7 години )
И после след лиготиите му дай да ти го отпере яко
отговор Сигнализирай за неуместен коментар