Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 април 2017

Сексуално разочарование за Лъвовете

03.04.2017г. / 14 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обвързаните Лъвове може да останат сексуално неудовлетворени през тази седмица. Вероятно вие и половинката ви имате неразрешени проблеми или премълчани желания. Вместо да се затваряте в себе си и да поставяте граници, проявете повече смелост и разговаряйте открито. Нека вашата половинка разбере чувствата и желанията ви, ако в някакъв момент сте били наранени от него или нея.

Дева

Някакъв проблем може да доведе до подкопаване на взаимоотношенията с половинката. Вероятно има неразрешени казуси, които сте отлагали до този момент. Няма да може да продължите и да се преструвате, че всичко е наред. Първата стъпка, която трябва да направите е желанието да промените ситуацията, след това да положите повече усилия, за да върнете хармонията помежду ви.

Снимка: istock

Везни

За обвързаните представители на зодията, взаимоотношенията с любимия човек ще приличат по-скоро на боксов ринг. Ще има борба за власт помежду ви. Нито един от двама ви не желае да се откаже от контрола върху връзката. Поради това, може да прибегнете до ултиматуми, манипулативни тактики. Но всичко това няма да доведе до благополучие за връзката ви в дългосрочен план.

Скорпион

Финансови проблеми може да навредят на вашия любовен живот. Може би сте искали да изненадате половинката си с екстравагантен подарък, за да демонстрирате вашата обич. Напомнете на половинката си, че парите и любовта са две различни теми и запазете уважението един към друг.

Коментирай