Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 април 2017

Раздвижване в любовта

10.04.2017г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През втората седмица на април ще настъпи така очакваната промяна по отношение на любовта. Марс и Венера ще ни предоставят нови възможности, а някои ще сложат край на стара връзка. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Най-сетне вие и половинката ви ще постигнете хармония помежду ви. Във вторник пълнолунието ще попадне във вашия сектор и взаимоотношенията ви ще поемат в нова посока с много романтичен потенциал. Ако през последните седмици е имало дисхармония помежду ви, очаквайте подобрение. Тази седмица преминава и ретроградната позиция на Венера.

Телец

Възможно е да въведете промени по отношение на домакинството и разпределянето на задълженията между вас и половинката. За някои от вас предстоят кардинални промени и това означава, че може би ще искат да поемат в различни посоки с досегашния си партньор. Има силно раздвижване в любовния и социалния ви живот. Ако сте необвързани, предстоят интересни контакти.

Снимка: Istock

Близнаци

Романтика очаква родените под знака на зодия Близнаци. Във вторник пълнолунието ще попадне във вашия любовен сектор и това ще ви донесе много любов и внимание от страна на половинката. Със сигурност ще се почувствате специално. Той или тя ще ви окаже своята подкрепа по отношение на кариерата.

Свързани статии

Рак

Обвързаните представители на зодията ще успеят да постигнат компромиси помежду си. Ще си изясните какво е добро за семейството и какво за вас двама ви. В случай, че сте необвързани обърнете внимание на събитията и срещите през тази седмица. Някой може да събуди интереса ви, дори може да се окаже и ваш приятел.

Коментирай