Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 май 2017

Очаква ни повече романтика

01.05.2017г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

С Луната във вашия знак във вторник и сряда, ще бъдете емоционално отворени и готови да споделите любовта си с някой специален за вас човек. Това ще бъде идеалният момент да споделите чувствата си с любимия, да се забавлявате заедно. Може да чуете положителни новини за финансовото състояние на половинката и това допълнително ще повиши настроението ви.

Дева

Възможно е да е имало някакво недоразумение между вас и половинката ви относно финанси. Решението ще трябва да вземете заедно и тази седмица ще дадете повече свобода на половинката си, отколкото обикновено.

Везни

Тази сряда Меркурий ще попадне в сектора на взаимоотношенията ви. В резултат на това, вие и вашият партньор ще успеете най-накрая да преминете през застоя на връзката ви и да вземете важно решение. Готови сте да загърбите миналото и да се фокусирате върху връзката си. Определено се движите в правилна посока.

Скорпион

Уважаеми скорпиони, тази седмица ви очаква повече романтика. В сряда Слънцето, което сега се намира в сектора на връзките, ще бъде в идеален ъгъл с Нептун – планетата на безусловната любов и духовността, която пък се намира във вашия сектор на романтиката. С любимия човек ще се наслаждавате на любовта, която няма да спира да ви вдъхновява.

Коментирай