Интимно

Любовен хороскоп за 29 май – 4 юни 2017

Очакват ни повече любовни страсти

29.05.2017г. / 13 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash.com

Снимка: unsplash.com

Стрелец

Ако се намирате във връзка, може би ще се почувствате като в застой. Дали не сте твърде предпазливи и затова не продължавате да се движите напред в любовта? Вероятно изпитвате страх от непознатото, което е необичайно за вас. Бъдете готови да се включите в любовната игра.

Козирог

За първи път от почти две години, Марс ще навлезе във вашия сектор на партньорствата. До 20 юли ще бъдете допълнително мотивирани да направите връзката с половинката ви по-сигурна. Но пътят към постигането на тази хармония няма да е толкова лесен. Трябва да има компромиси и от двете страни. Само така ще постигнете взаимно удовлетворение.

Водолей

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Някой може да се опита да наруши ново познанство или връзката ви. Това не само ще ви разочарова силно, но може да ви накара да сложите край на приятелството ви.

Защо той или тя иска да саботира любовния ви живот, предстои да разберете. Дори и да се опитва да ви защити, може би преминава границата.

Свързани статии

Риби

Тази неделя Марс ще навлезе във вашия сектор на романтиката. Този вълнуващ транзит ще продължи до 20 юли и в резултат на това можете да очаквате повече активност в любовта и сексуалния ви живот.

Тъй като сте неустоими, сега може да се възползвате от възможността за нова любов и преследването на вашите интереси. Обвързаните Риби ще открият нови любовни страсти с любимия човек.

Коментирай