Любовният живот на повечето представители на зодиака през тази седмица ще бъде като пъзел с липсващи парчета. За щастие Венера и Сатурн ще направят връзките по-стабилни, дори и да има известно разногласие. Сексуалните вълнения ще бъдат в повече, затова се възползвайте! Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обсъждането на сексуалния ви живот с половинката може да ви остави разочаровани. Разбира се това не означава, че трябва да премълчавате. За щастие всяко влошаване на комуникацията ще преминава бързо. Венера и Уран се свързват с вашия знак в петък и е добре да се възползвате, особено ако търсите нова любов.

Телец

Копнеете за нещо различно в любовния ви живот. Споделете вашите желания с половинката си. Ако досега сте задържали в себе си своите фантазии и страсти е време да преосмислите позицията си. Това се отнася и като цяло за връзката ви. Не се страхувайте да искате, да получавате отговори. В крайна сметка щастието ви е най-важно.

Ако правите тези неща, Той няма да ви се обади повече!

Близнаци

През тази седмица обвързаните представители на зодията ще преоткрият половинката си. Социалният ви живот ще е динамичен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Сега е идеалното време да преследвате общите ви цели. Имате цялата енергия да го сторите, затова се възползвайте.

Рак

Ще започнете да се чувствате така, сякаш най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности. В неделя Марс ще влезе в знака ви и ще се задържи там до 20 юли. В резултат на това ще се възползвате от събитията, които ви се случват. Тази промяна и смелост ще се отрази и на любовния ви живот.

Ще ви бъде по-лесно да разговаряте с половинката и ще се почувствате по-сигурно във взаимоотношенията ви. Действайте и бъдете щастливи, знаете, че го заслужавате.