Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 юни 2017

Романтиката ще липсва

11.06.2017г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Лъв

Любовният живот на Лъвовете няма да върви особено хармонично през тази седмица. Ще ви бъде трудно да дарявате любов така, както правите обикновено. Може би се чувствате малко несигурни в човека срещу вас, в това че правите първата крачка. Следвайте събитията, мислете и за собствените си чувства и емоции и не забравяйте да покажете от какво се нуждаете в любовта.

Дева

Динамиката в работния процес ще ви остави по-малко време за романтика. Вероятно ще се наложи да поемете повече отговорности, които да са свързани с повишение, смяна на работното място. Въпреки че фокусът ви ще е работата, не забравяйте и за интимните моменти с половинката.

Сигурни знаци, че обичате някого, който не ви заслужава

Снимка: pixabey

Везни

Обвързаните представители на зодията ще се насладят на по-дълбока духовна връзка. Ще споделяте едни и същи възгледи, голяма част от идеите ви ще се припокриват и това определено ще заздрави връзката ви.

Дори и другите да не са съгласни с вас, за вас няма да има значение, защото сте заедно и само това е важно в случая.

Скорпион

Тези от вас, които скоро са започнали нова връзка, може да се почувстват така, сякаш не могат да се доверят. Възможно е той или тя да има някакви тайни от вас или да сте се усъмнили в изневяра. За съжаление тези неблагоприятни събития ще бъдат повод за размисъл дали искате да продължите взаимоотношенията си.

Коментирай