Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 юни 2017

Очаква ни повече романтика

18.06.2017г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Подобрения във финансов план ще донесат много положителни емоции за вас и половинката ви. Възможно е това да е увеличение на заплата, добра инвестиция или закупуване на нов дом. Радостта ви ще ви накара да бъдете по-романтични и внимателни един към друг.

Козирог

Романтичните перспективи са блестящи за вас. Комуникацията с любимия човек ще върви хармонично и ще може да изживеете истинска любовна приказка. В петък, новолунието ще ви даде възможности за по-сериозен ангажимент с някого, когото скоро сте срещнали.

Някои от представители на зодията ще предприемат следваща стъпка във взаимоотношенията си. Възможно е общо съжителство или предложение за брак.

Свързани статии

Водолей

Обвързаните Водолеи ще предпочетат да прекарат повече време у дома и само в компанията на любимия човек. Това не значи, че ще ви бъде скучно. Може да планирате вечеря или уикенд парти за вас и приятели. Взаимоотношенията с половинката ще се движат в хармония.

Риби

Ще имате възможност да споделите най-дълбоките си мечти и фантазии с партньора си. Той или тя ще бъде ваш добър слушател. Някои от вас ще започнат да правят планове за дете. Ако сте необвързани, имате шансове за нови и интересни запознанства. Отворете ума и сърцето си.

Снимки: pexels

Коментирай