Интимно

По какво личи дали сте с правилния партньор?

Ще познаете по няколко отличителни черти на поведението

03.07.2017г. / 14 02ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Независимо дали се намирате в дълготрайна връзка или сте започнали скоро да се виждате с партньора си, няма как да не се запитате дали сте с правилния човек.

Никога не можете да сте напълно сигурни, но можете да забележите някои отличителни знаци, подсказващи, че сте на прав път във връзката си и човекът до вас определено ви обича.

Признаци, че той е истински отдаден

1. Той е внимателен.

Всички малки ежедневни жестове говорят много. Те са важна част от връзката, даже най-важната. Дълбоките отношения във връзката създават условия партньорите да откликват взаимно на нуждите си, а това е от огромно значение. Обърнете внимание на малките жестове – те ще ви подскажат дали сте с правилния човек.

2. Той е грижлив.

Ако партньорът ви се грижи за вас, внимателен е и винаги бди над комфорта ви, това е много добър знак, че сте на прав път в избора си на спътник. Физическата и емоционална привързаност се изразява най-ефективно чрез ангажирането с удобството и комфорта на другия.

Не позволявайте тези предразсъдъци да помрачат връзката ви


 

3. Той реагира добре при конфликти.

Когато човек е ядосан най-добре може да се проникне в тъмната му страна. В конфликтите изпъкват черти от характера, за които човекът отсреща не подозира. Ако партньорът ви се държи внимателно по време на спор, преценява думите си и не бърза да обижда, значи наистина е точният за вас човек.

4. Споделя ценностите и бъдещите ви цели.

Най-важното нещо за една връзка е общият поглед към бъдещето. Когато партньорите искат едни и същи неща от живота, представят си света по сходен начин, мислят в множествено число, а не само от своя гледна точка, то определено са намерили сродната си душа.

Балансът във връзката идва от общия мироглед, от споделянето на ценности и цели, най-вече в дългосрочна перспектива.

Снимка: pixabay

Коментирай
Свободно време