Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 юли 2017

Не ни очаква много романтична седмица

10.07.2017г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Стрелец

Тези от вас, които се намират в сериозна връзка ще се опитат да контролират семейните финанси. Възможно е ситуацията да е обратна и вие да нямате думата по отношение на парите. Признанията за това как се чувствате ще породят спорове с любимия човек. Трябва да намерите общ език и да имате равни права във връзката.

Козирог

През тази седмица ще имате повече влияние върху връзката ви и това може да ви накара да злоупотребите с половинката си. Постарайте се да уважавате любимия човек. Оставете го и той да блесне в своята светлина, в противен случай може да се стигне до конфликти.

Водолей

Любовта може да се окаже причина тази седмица да не се почувствате емоционално и физически добре. Ако има проблем между вас и партньора, време е да го разрешите. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви. Отдайте се на вдъхновяващи разговори с любимия човек.

Свързани статии

Риби

Опитайте се да държите настрана приятелите си от любовта. Някой от тях може да ревнува или да завиди на положителните ви емоции. Не е нужно да спорите, ако трябва да се разясни определена ситуация, направете го. С любимия човек може да се отдадете на романтични мигове.

Коментирай