Интимно

10 навика на по-сексуалните двойки

Учете се от тях!

12.07.2017г. / 15 31ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Някои двойки са определено по-сексуални от други. Те не се страхуват от интимността, не я отлагат, не чакат да им дойде „настроението“ – просто са отдадени един на друг. Това неминуемо се отразява позитивно на цялостното усещане на партньорите във връзката.

Ако им завиждате и искате да сте като тях, вижте кои са навиците на по-сексуалните двойки и се учете!

1. Те обожават несъвършенствата си.

Животът не е перфектен. Сексът не е перфектен. Телата ни не са никак перфектни и това е чудесно! Колкото повече хора проумеят истински това, толкова повече щастие ще има на света. Двойките, които са значително по-активни сексуално от останалите, са в хармония с телата си и с несъвършенствата – както своите, така и тези на партньора.

2. Те невинаги са сексуално егоистични.

Често проявявана грешка в интимността е проявата на егоизъм. Всеки човек е сам по себе си егоистично „животно“. Ето защо всеки мисли първо за своето удоволствие, след това за чуждото. Но не и по-сексуалните двойки. Техен приоритет е удовлетворението на партньора, а това е важно за хармонията в леглото.

Хората, които спят повече са по-умни и по-сексуални

3. Те се чувстват удобно в кожата си.

Много често жените, пък и мъжете, се срамуват от голото си тяло. Страхуват се да се появят голи пред партньора си, особено на дневна светлина. Затова наблягат на секса на тъмно или под завивките. Това убива страстта. Ниското самочувствие в леглото определено влияе негативно на сексуалния живот.

4. Те си имат доверие.

За добрата химия между партньорите е важно налице да има доверие. По-сексуално активните двойки си вярват във всяко едно отношение, не само интимно.

5. Те не разчитат само на настроението.

Сексуалните двойки не чакат да им дойде интимното настроение, а просто действат. Всеки от партньорите е готов да действа – достатъчна е малко предварително любовна игра и настроението идва.

Какво означават различните секс сънища?

6. Те нямат търпение да се позабавляват.

Когато партньорите са настроени игриво, дори когато реално не са в леглото, това поддържа пламъка на страстта. Показвайте си, че се желаете взаимно. Това помага много за подобряване на отношенията и интимността във връзката.

7. Те винаги споделят какво ги възбужда.

Невинаги партньорите могат да се досетят какво се харесва на другия. Затова е важно да се споделя. Няма нищо срамно и неудобно, напротив – може да е още по-възбуждащо от очакваното.

8. Те използват секса като начин за възобновяване на връзката.

Много сексуалните двойки виждат в секса начин да заздравят отношенията си, да скрепят връзката си. Физическата интимност сближава съзнанието и подобрява отношенията, които са изградени с времето.

Неслучайно много сексолози и мачмейкъри съветват двойки в кризисен период да опитат да правят секс всеки ден без извинения. Опитайте и вие и вижте какво ще се случи с връзката ви.

9. Те обожават бързия секс.

Една грешка, която правят повечето двойки е да не зачитат качествата на бързия секс. Не го отминавайте, защото той има много ползи за връзката и интимността. По-сексуалните двойки обожават бързия секс и непрекъснато го правят.

10. Те имат много повече общо помежду си, отколкото само секс.

В крайна сметка сексът е само част от връзката. По-сексуално активните двойки неслучайно са такива. Те не разчитат само и единствено на секса, за да поддържат отношенията си. А имат много повече общо помежду си, отколкото просто секс. Той е естественият завършек на хармоничните отношения. Сексът го има, защото я има емоционалната интимност и сексуалните двойки знаят това!

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
??? ( преди 6 години )
Свободно време