Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 юли 2017

Очакват ни положителни моменти в любовта

16.07.2017г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

Предстои един положителен и интересен период за Лъвовете по отношение на любовта. Още в четвъртък Марс ще влезе във вашия знак, а ще остане там до 5 септември. Това ще ви даде мотивация да постигнете повече в живота и любовта. Нова романтика се задава на хоризонта. Очакват ви прекрасни мигове.

Дева

Може да получите смесени послания от партньора си в началото на седмицата относно вашата работа. Въпреки да мислите, че той или тя ви подкрепят, може би все пак има нещо, което премълчават. Може би не вярват във вашите амбиции или не проявяват интерес. Това може да доведе до разочарование.

6 признака, че бракът ви е по-здрав, отколкото мислите

Везни

Духовната връзка с любимия човек ще се задълбочи. Ще бъдете благодарни, че се имате един друг, защото тази хармония ще ви помага и в други аспекти от живота. Много от Везните ще се отдадат на така мечтаната романтична ваканция. Забавлявайте се и се отдайте на романтика.

Скорпион

В началото на седмицата любовният ви живот може да се окаже доста объркан. Венера, планетата на любовта, ще бъде в противоположна позиция на Нептун, който сега се намира във вашия романтичен сектор. По един или друг начин, няма да имате ясна картина за любовния ви живот.

Може би сте избрали да затворите очите си пред нещо, за което вече знаете, или може би не искате да признаете, че вашият принц или принцеса не отговарят на търсенето ви.

Коментирай