Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 юли 2017

Очакват ни положителни моменти в любовта

16.07.2017г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Любовният живот на стрелците ще се движи в положителна посока. Обвързаните представители на зодията ще е добре да обърнат внимание и на гледната точка на половинката си. Необвързаните ще имат добри възможности за социални контакти, интересни познанства, ето защо е важно да се възползват от тях. Любовта дебне отвсякъде.

Козирог

Любовният живот и професионалните ви планове тази седмица ще се засекат по фантастичен начин. Единственото нещо, което трябва да направите, е да пренебрегнете служебните клюки. Добрата новина е, че партньорът ще ви окаже мощна подкрепа по отношение на кариерата ви. Някои от вас ще се отдадат на офис романтика.

5 невероятни неща, които се случват, докато се целуваме

Водолей

В четвъртък Марс ще влезе в сектора на партньорствата ви и ще остане там до 5 септември. Това ще мотивира вас и вашата половинка да се измъкнете от всякакви коловози, в които бихте могли да влезете и да възстановите ранните пламъци на страстта.

Свързани статии

Новолунието в същата област на графиката ви, може да доведе до по-сериозна връзка с някого, с когото на този етап сте само сексуално привлечени.

Риби

В началото на седмицата ще се наложи да вземете важно финансово решение с половинката си. Може да се отнася за покупка на недвижими имоти до нова съвместна инвестиция. Очакват ви печалби. Все пак оставете си време и за малко романтика.

Коментирай
Здраве и красота