Интимно

Любовен хороскоп за 24 – 30 юли 2017

Коя зодия ще има шанс за нова любов

26.07.2017г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Вашият партньор иска да запази хармонията в отношенията ви, но тази седмица може да се почувствате малко неуравновесени. Личните отговорности ще ви натежат в даден момент и това ще засенчи романтиката ви. За щастие в края на седмицата отново ще сте готови за приятни изживявания. Ако сте необвързани, има шанс да срещнете някого и да бъдете привлечени от човек, който се разминава с вашия типаж за партньор. Бъдете отворени.

Козирог

Несигурността, която изпитвате в любовта, може да започне да ви потиска. Помислете защо се случва това, дали не изпитвате страх, не премълчавате нещо, тревога за романтична ситуация. Споделете пред половинката вашите притеснения, в противен случай ще продължавате да се чувствате зле.

Водолей

Не така хармонично ще върви и любовният живот за Водолеите. Ваш близък приятел ще ви критикува по отношения на избора, който сте направили в любовта. Добре е да изясните неговата негативна позиция и да поставите граници.

Свързани статии

Помислете добре в какво положение се намирате на този етап в любовта, но решението вземете сами.

Риби

Рибите ще бъдат особено привлекателни през тази седмица и това няма да остане незабелязано. Ако сте необвързани е добре да се оглеждате повече край себе си. Любовта и романтиката може да бъдат навсякъде.

 

Коментирай
Свободно време