Интимно

Любовен хороскоп за 31 юли – 6 август 2017

Очаква ни повече романтика

30.07.2017г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Планетата на любовта – Венера, ще се премести в знака на зодия Рак и ще остане там до 25 август. В резултат на това може да усетите повече сантименталност в любовта. Може да се влюбите в някого, който споделя вашите интереси. Други ще се сближат повече с половинката си и ще правят планове за бъдещето. Какво ви очаква според зодията ви, може да видите в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица Уран ще се превърне в ретрограден в знака на Овен, помагайки на вашия любовен живот по необичаен начин. Ще постъпвате в любовта не така, както ви се иска, а така, както е най-правилно за вас. След четвъртък и чак до 2 януари 2018 година, Уран ще позволи да създадете по-здраво партньорство в любовта.

Телец

Говоренето за любов, мисленето за любов и взимането на решения в тази посока ще са на дневен ред. Венера ще се премести във вашия сектор на комуникациите и ще се за държи така до 25 август. В резултат на това ще имате две неща в ума си –любов и пари. Възможно е с половинката да сте решили да пътувате. Предстоят ви романтични мигове.

Сродна душа според зодията (част първа)

Близнаци

До 25 август обвързаните представители на зодията ще обсъждат въпроси свързани с финанси. Ако се чувствате несигурни по отношение на пари, половинката ще ви повдигне духа. Той или тя ще ви напомни, че имате много таланти и че сте повече от способни, за да ги развиете. Повишаването на доверието ще направи чудеса с връзката ви.

Рак

Планетата на любовта Венера ще се премести във вашия знак и ще ви даде допълнителни възможности за привличане на обожатели. Може да направите няколко минимални промени по външния си вид и да се отдадете на повече социални контакти.

Каквото и да правите, със сигурност ще се почувствате и ще изглеждате по-привлекателно. Това води до допълнителна увереност и нови обожатели.

Коментирай